نایلون چیست؟ کاربردهای نایلون شیرینگ

مقالات

1397/10/03
375
0
پرکاربرد ترین نایلون در صنعت بسته بندی تاکنون نایلون شیرینگ یا نایلون حرارتی کوچک شونده است. این محصول نقطه ذوب پایینی دارد

نایلون از ابتدا اختراعشان تا به حال یکی از مهمترین مواردی بود است که تا کنون به دست بشر ساخته شده است. نایلون ها اولین الیافی بوده اند که تا به امروز به دست بشر ساخته شده اند.مصرف اولین نوع از نایلون ها در سال 1940 میلادی در سراسر جهان رواج یافت، کشف این ماده بسیار اتفاقی صورت گرفت، زمانی که دانشمندان در حال تحقیق برای یافتن این سوال بودند که چگونه برخی از مولکول ها به هم پیوند میخورند و مولکول های درشتی را به وجود می آورند، ناگهان به راز مهمی دست پیدا کردند. آنها ماده ای را کشف کرده بودند که حتی زمانی که سرد شده بود باز هم کش می آمد و مقاومت خوبی در برابر رطوبت داشت. درهمان اولین کشف خود شیمی دانان و دانشمندان دریافتند که از ماده میتوان برای ساخت الیافی برای ساخت لباس ها استفاده کرد. آنها پس از هشت سال از اولین کشف خود دریافتند که میتوان از این ماده در مصارف دیگری هم استفاده کرد، آن زمان بود که نایلون های متفاوتی به دست بشر ساخته شدند از پرکاربرد ترین انواع نایلون میتوان به نایلون شیرینگ، نایلون حبابدار و سلفون های پشت چسب دار اشاره داشت.


پرکاربرد ترین نایلون در صنعت بسته بندی تاکنون نایلون شیرینگ یا نایلون حرارتی کوچک شونده است. این محصول نقطه ذوب پایینی دارد و به محض اینکه دور محصول پیچیده شد و مورد حرارت قرار بگیرد به سادگی آن را به بهترین شکل ممکن بسته بندی میکند. بسته بندی محصول با این نوع از نایلون ها میتواند از نفوذ آب، گرد و خاک و هوا به داخل آن جلوگیری کند، به عنوان مثال در زمان بسته بندی شیشههای سس به این منظور که از ورود هوا و فاسد شدن آن جلوگیری کنند آن را با استفاده از این محصول بسته بندی و وکیوم میکنند. همچنین میتوانید این محصول پرکاربرد را دور درب شیش های نوشیدنی و محصولات لبنی مختلف هم مشاهده کنید. که به منظور جلوگیری از نفوذ هوا دور درپوش های آنها استفاده میشود. همچنین برخی از رستوران ها برای حمل و نقل آسان مواد غذایی خود آنها پیش از ارسال برای مشتری با استفاده از این نایلون وکیوم میکنند. علاوه بر استفاده گسترده این محصول در صنعت موا غذایی از آنها میتوان برای بسته بندی اقلام دیگر مثل نوشت ابزار ها استفاده کرد.

اشتراک گذاری

نظرات