نکات موثر در بسته بندی با نایلون شیرینگ

مقالات

1397/10/15
225
0
برای بسته بندی اصولی محصولات با استفاده نایلون شیرنگ هم مانند تمام کارها نیاز است که نکاتی رعایت شود تا بسته بندی انجام شده بی نقص انجام شود


برای بسته بندی اصولی محصولات با استفاده نایلون شیرنگ هم مانند تمام کارها نیاز است که نکاتی رعایت شود تا بسته بندی انجام شده بی نقص انجام شود و محافظت از محصولات به طور کامل انجام شود. و هنگام عرضه محصولات، اجناس با کیفیتی را روانه بازار کنیم.


عوامل موثر در بسته بندی با نایلون شیرینگ

جنس نایلون شیرینگ


طبیعتا مهمترین فاکتور در بسته بندی محصولات توجه به جنس و کیفیت نایلون بسته بندی است. در هنگام انتخاب نایلون مناسب باید به میزان فشردگی و ضخامت نایلون توجه داشت هر قدر که ضخامت محصول بیشتر باشد در نتیجه کیفیت بیشتری هم دارد و دیرتر دچار پارگی میشود. با این وجود انتخاب نایلون مناسب باید با توجه به کاربری محصول انتخاب شود.

جنس نایلون شیرینگ


تنظیمات صحیح دستگاه شیرینگ پک


تنظیم دقیق حرات کوره دستگاه شرینگ هم یکی از عوامل موثر در افزایش کیفیت کار بسته بندی است. پیش از شروع عملیات بسته بندی محصول باید دمای کوره و سرعت حرکت محصولات داخل آن را در نظر داشته باشید.
در انتخاب دمای مناسب و سرعت مناسب حرکت محصولات باید به عموملی مانند جنس نایلون شیرینگ و ضخامت آن توجه شود تا نتیجه کار به صورت دلخواه باشد.

تیغه دوخت شیرینگ


در صورتی که بخش دوخت بسته بندی به طور کامل انجام نشود و یا اصطلاحا به شکل خام باشد و یا بیش از حد حرارت ببیند و بسوزد ظاهر زیبایی به کار نخواهد بخشید. عملیات دوخت درزهای بسته بندی با استفاده از تیغه دوخت آن انجام خواهد شد. جنس این قطعه از آلومینیوم ساخته شده است که روکش تفلون و یا گرانینی دارد که بتواند حرارت را به طور مناسب منتقل نماید.

خنک کردن بسته بندی

پس از خروج محصول بسته بندی حتما باید محصول مورد نظر با استفاده از فرایند مخصوصی خنک شود، به این دلیل که وقتی محصول بسته بندی شده از داخل کوره دستگاه خارج میشود، نایلون شیرینگ استفاده شده برای بسته بندی آن نرم شده و اگر طی فرایند درستی خشک نشود، شکل بسته بندی را خراب میکند.

اشتراک گذاری

نظرات